CNC-puuntyöstön ammattilainen

Nopeat toimitukset!

CNC-puujyrsimemme sijaitsee Lahdessa, jossa valmistamme puutuotteita tilaustyönä. Nopea kuljetus luoksesi on toteutettavissa ympäri Suomen.


Tällä sivulla kerrotaan:


>Mikä on CNC-jyrsin

>Mitä CNC-puujyrsimellä voi tehdä

>Kannattaako sinun puutuotteesi valmistaa CNC:llä

>Miten saat puutuotteesi CNC:llä massatuotantoon

>Yhteystiedot ja toimitusaika

CNC-jyrsin puuntyöstöön ja massatuotantoon alihankintana – Nopea toimitusaika (1 vko)
Mikä on CNC-jyrsin?

Ihan aluksi, mikä on CNC-jyrsin? CNC:itä on moneen lähtöön ja ne voivat työstää monia eri materiaaleja: puuta, muovia, metallia, jne.

Uniwoodin oma CNC-jyrsin on erikoistunut puun työstöön, erityisesti puun ja levyjen muotojyrsintään, poraukseen ja leikkaukseen.


Nämä ovat perus puusepäntöitä, joita kuka vain kädentaitoinen puuseppä kykenee tekemään. CNC:n arvo tuleekin siitä, että kone kykenee sarjatuottamaan näitä samoja puukomponentteja suuria määriä lyhyessä ajassa.


Missä kädentaitoinen puuseppä saa puisen pöytälevyn valmiiksi tunnissa, tekee CNC vastaavan 10 minuutissa tarkkuudesta tinkimättä. Tällöin porauksen ja puun jyrsinnän tekee ihmisen sijaan CNC:n tietokone, mikä takaa tasalaatuisen lopputuloksen ja hyvän jäljen kerrasta toiseen.


Siksi CNC-puujyrsimiä käytettäessä pyritään usein puukomponenttien sarjatuotantoon, jolloin voimme puhua myös “CNC-massatuotannosta”.


Käytännössä meille riittää CNC-massatuotannon aloittamiseksi, että saamme sinulta sähköpostilla massatuotettavan puukomponentin piirustuksen (polyline piirretty Cad-piirustus tiedostomuodossa: .dwg. tai .dxf) tai tuotettavan puukomponentin mitat. Tämän piirustuksen syötämme CNC-jyrsimellemme ja puun työstö massatuotantona voi alkaa.


Onko sinulla mielessä jokin puusta valmistettava tuote tai haluatko kysyä lisää CNC sarja- tai massatuotannosta? Ota yhteyttä niin selvitetään yhdessä onko puutuotteesi järkevää valmistaa CNC:llä. Kartoitus sähköpostitse/puhelimitse on ilmainen, etkä tarvitse vielä tässä vaiheessa Cad-piirustusta tuotteestasi.


>Yhteystiedot kartoitusta varten

Mitä CNC-puujyrsimellä voi tehdä?

 Moni miettii, että mitä puun jyrsintään erikoistuneella CNC:llä voi tehdä.


Hyvä peukalosääntö on, että itse CNC-jyrsin pystyy melkein mihin vain ja varsinkin suurten komponenttien tuottaminen onnistuu sillä helposti. Ja vastaavasti aivan pienimpien osien valmistaminen ei välttämättä ole paras käyttötarkoitus CNC-puujyrsimelle.


Voit siis lähteä siitä perus ajatuksesta liikkeelle, että mitä suurempi tuotettava puukomponentti tai puulevy on, niin sen järkevämpi se on tuottaa CNC:llä.


Muutamia käyttötarkoituksia Uniwoodin puuntyöstöön erikoistuneelle CNC:lle ovat:

  • Mittatilauskalusteet eri toimitiloihin: Ravintolakalusteet, toimitilakalusteet, kiintokalusteet, restakalusteet, irtokalusteet.
  • Massatuotettavat kalusteet ja niiden osat: Kalusteovet, lokerikkohyllyt seinälle, puuhyllyt, leikkuulaudat, suuret puusta tehtävät puupinnat.
  • Kasattavien huonekalujen osat: Pöytälevyt, kaapit, hyllyt, pöydänkannet ja muut vastaavat.
  • CNC-puujyrsimemme tekee myös seuraavia asioita: rei’itetty vaneri (rei’itämme vaneri sinulle käyttökuntoon), CNC-muotojyrsintä, CNC poraus, puuvalmiit kalusteet, puuvalmiit komponentit, massiivipuun työstö CNC:llä, levyjen puutyöstö, tuoteprototyypit, sekä puutuotteiden tuotekehitys ja niiden komponenttien CNC-tuotanto.

Jos mietit jo puutuotteesi sarjatuottamista / massatuotantoa CNC:llä, niin sen voi todennäköisesti tehdä. Ajatuksen herääminen jo itsessään kertoo usein siitä, että puutuotteen massatuotanto CNC-jyrsimellä on mahdollista, sillä juuri tähän CNC-puujyrsin on erikoistunut: massatuotantoon.


Uniwoodin kautta saat tuotettua puutuotteesi CNC-jyrsinnän alihankintana ja voit saada tuotteesi CNC-massatuotantoon jo viikossa.


Ensimmäinen askeleesi on pikainen (~12 min) kartoituspuhelu, tai vaihtoehtoisesti voit kertoa meille suunnitelmistasi ja tarpeistasi sähköpostitse.


Ota yhteyttä niin selvitetään onnistuuko puutuotteesi massatuotanto CNC:llämme.

Kannattaako sinun puutuotteesi valmistaa CNC:llä?

Voit lähteä siitä perus ajatuksesta liikkeelle, että mitä suurempi määrä tuotettavaa puukomponenttia on niin sen järkevämpi se on tuottaa CNC-koneistetusti.


Ja tietysti jos sinulta jo löytyy tuottestasi jo nyt käyttövalmis piirustus, niin se on todennäköisesti kustannustehokkaampi ja nopeampi valmistaa CNC-jyrsimellä kuin käsityönä perinteisin puusepän menetelmin.

CNC-sarjatuotanto / -massatuotanto alihankintana

Pystymme sarjatuottamaan puutuotteita, niiden prototyyppejä ja komponentteja CNC-jyrsimellämme hyvinkin joustavalla aikataululla, usein yksi viikko riittää, että saamme tilaamasi erän valmiiksi.


Mikäli haluat saada puutuotteesi sarjatuotantoon / massatuotantoon CNC-jyrsimellämme, niin etene seuraavasti:


Vaihe #1 – Tässä olemme nyt (kartoitus): Ota yhteyttä alla olevalla kaavakkeella tai soita alla olevaan numeroon: Kerro millainen tuotteesi on ja paljonko sitä tarvitset.


Vaihe #2 – Saat tarjouksen: Jos tuotteesi on järkevä valmistaa CNC-massatuotantona niin pyydämme sinulta seuraavaksi Cad-piirustuksen (.dwg. tai .dxf) tuotteestasi. Tässä vaiheessa katoitamme puutuotteesi tuotanto- ja raaka-ainekulut. Näiden tietojen pohjalta saat tarjouksen. Jos tarjous miellyttää sinua ja hyväksyt sen niin aloitamme tuotannon.


Vaihe #3 – CNC-massatuotanto alkaa: Nyt CNC-jyrsimemme lähtee käyntiin. Lisäksi, jos haluat niin säilytämme tuotteesi Cad-piirustuksen käyttövalmiina tulevaisuutta varten, mikä helpottaa CNC-alihankintaa jatkossa. Tästä eteenpäin kun huomaat, että tarvitset lisää puukomponentteja, niin yksi soitto tai sähköposti riittää ja laitamme koneen käyntiin.


Saat tilaamasi puukomponentit sopimallamme toimitusajalla (usein yksi viikko riittää). Toimitamme puukomponentit kaikkialle Suomeen.

Ota yhteyttä: Kartoitetaan tuotantomahdollisuutesi

 Lähetä viesti: myynti@uniwood.fi (Vastaamme muutamassa päivässä)

Soita: +358 40 546 2599 (Saat selvyyden heti)

Laita viestiä tai soita!

Käytämme tietojasi vain viestisi osoittamaan tarkoitukseen, emmekä hyödynnä niitä markkinoinnissa emmekä kerää tietojasi talteen.

040 546 2599

myynti@uniwood.fi