Nopeat toimitukset!

Kiintokalusteet laadukkaasti ja mittatarkasti

Valmistamme kotimaiset kiintokalusteet kaikkiin tiloihin tilaustyönä, ja paikkakuntanamme toimii logistisista yhteyksistään tunnettu Lahti.

Meiltä saat nopealla toimitusajalla kaikki kalusteet julkisiin tiloihin, kotiin, toimistoon tai minne vain mihin mittatilauskalusteita tarvitsetkaan.

Meillä on jo yli 25 vuoden ajalta laaja kokemus kalusteiden valmistamisesta, joten saat luotettavan kumppanin kalustus tarpeisiisi.

Tarvitsit sitten vain yksittäisen hyllyn seinälle, uudet myymäläkalusteet, ravintolakalusteet tai toimitilakalusteet isompina sarjoina, toimitamme ne cnc-ohjattuna mittatarkasti joustavilla toimitusajoilla ympäri Suomen.

Pidämme sinut kartalla aikataulussa ja kustannuksissa projektisi koosta riippumatta.

Kiintokalusteiden ja muiden mittatilauskalusteiden sopimusvalmistus kuuluu palveluihimme, joten ota rohkeasti yhteyttä kun tarvitset asiakaslähtöistä kalustevalmistajaa kumppaniksesi!

Pystymme tuottamaan huippulaatua asiakasystävällisin hinnoin ja se näkyy suorana tuottavuutena juuri sinulle!

  • Kiintokalusteet
  • Toimitilakalusteet
  • Ravintolakalusteet
  • Myymäläkalusteet
  • Mittatilauskalusteet
  • Sopimusvalmistus
  • Komponenttivalmistus
  • Räätälöity kalustus

Ota yhteyttä!

Kalusteet jotka kestävät käyttöä

Menetelmiimme kuuluu tietysti kestävät ratkaisut, ja käyttäjäystävällisyys sekä ergonomisuus korostuu mittatilauskalusteidemme olemuksessa koko pitkän elinkaarensa ajan.

Materiaalivalikoimamme on todella laaja, ja valmistamme käyttöösi uniikit ja kestävät kalusteet valitsemastasi puumateriaalista cnc-työstökeskuksellamme.

Kestävä, ergonominen ja esteettinen kaluste on meille standardi asia, ja mahdollinen pintakäsittely tehdään kohteen mukaisesti kestävillä valinnoilla.

Ota yhteyttä ja kalustetaan tarpeidesi mukainen tila jossa sinä, työntekijäsi ja asiakkaasi viihdytte varmasti!

Laita viestiä tai soita!

040 546 2599

jimi@uniwood.fi

Käytämme tietojasi vain viestisi osoittamaan tarkoitukseen, emmekä hyödynnä niitä markkinoinnissa emmekä kerää tietojasi talteen.

Top